Direktlänk till inlägg 22 januari 2014
50 G smör
3 ägg
3 dl socker
2,5 dl mjöl
3 msk kakao
2 tsk bakpulver
100 g choklad
1,5 dl mjölk
Maräng:
2 äggvitor
1,5 dl socker
1 dl minimarchmellows
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 g
Smält smöret och låt det svalna.
Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt torrvarorna.
Hacka chokladen.
Häll i smör och mjölk tillsammans med den hackade chokladen.
Rör smeten jämn.
Häll smeten i en klädd långanna 30x40 cm.
Grädda i 20 min.
Vispa under tiden marängen. Häll i lite socker i taget och blanda sedan i minimarcchmellows.
Bred marängtäcket över kakan och grädda i ytterligar 10 min.
Gått i gått
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 | 7 | 8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 |
|||
20 |
21 | 22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 | |||||
|